Sommarjobb



Denna sommaren har sommarjobb varit ett hett ämne i luften. Många börjar nu jobba lite smått och söker för fullt. Själv är jag redan lite erfaren eftersom jag började jobba redan sommaren -07. Det är inte lätt med sommarjobb, att hitta ett bra. Men vad är då ett bra?

För mig är ett bra jobb där jag tjänar mycket pengar (det är ju egetligen därför man jobbar), det ska vara rimliga förhållanden (det innebär att jag ska kunna äta en lunch i lugn och ro i mer än 5 min och ska inte vara underbemannat så man måste stressa ihjäl sig, vilket leder till sömnbrist o.s.v.) Det ska vara ett kul jobb och det blir det ofta med mycket trevliga jobbarkompisar. Sen kan det vara skönt att ha ett bra schema så man slipper jobba för långa dagar och  att ha sammanhängde lediga dagar. Andra saker är att chefen ska vara okej och ett bra ställe som ser snyggt ut i CV:t.


Jag har lyckats ganska bra ändå, man kan inte få allt bra och inget få något av det  dåliga. Så allt det jag tog upp är väl sammanfattningen av mina tre sommarjobb. Allt har sina bra och dåliga sidor. Vi får väl se hur det blir nästa år. Jag har ju en tendens att byta för varje år, är alltid kul med lite variation.






Keep on working...






RSS 2.0