Julmarknad i Huseby

Varit på julmarknad idag. Nordens största ligger i Huseby strax utanför Växjö. jag brukar gå på Kalmar slotts julmarknad varje år men iår fick det bli en annan. Fast det är i stort sätt samma utbud överallt så inte så stor skillnad. Köpte bara en sak, men det är stämningen jag är ute efter så det är det som räknas. Fin dag gjorde vistelsen dubbelt så bra.
 
 

Värd bloggläsning

Jag måste tipsa om den här bloggen! Hon är över hundra och bloggar  om en del tänkvärda och inspirerande saker. Klicka HÄR så kommer du vidare till hennes blogg.

Tillbaka till Ljungby

Efter tenta fick vi 1,5 vecka "ledigt". Har varit i Halmstad, Kalmar och Uppsala, mycket resande med andra ord. Nu är jag tillbaka i Ljungby och nya plugg-utmaningar väntar. Fick tillbaka resultatet från första tentan och är överväldigad glad över hur det gick. En och en halv månad kvar av terminen och då ska 5 arbeten in och en tenta skrivas. Men vi gör det till det bästa och har så kul tillsammans så tiden bara försvinner. Jag längtade tillbaka till mina fina vänner och (faktiskt) min lägenhet i den lilla hålan. Vardagslivet fortsätter.
 
 
Erica och jag!
 
 

RSS 2.0