Planterings-hobby del 1

Gör precis allt utom det jag ska känner jag... För några dagar sen fick jsg för mig att sätta purjolöksänden i ett glas vatten. Idag fortsatte jag med min nya planterings-hobby och satte en avokadokärna i vatten. Får se om det händer något med den också. Funderar på vad det ska bli nästa gång... Kanske citruskärnor? Måste bara få Anton att ta hand om dom nu också, lånar nämligen lite plats i hans fönster. Hehe. 



Purjolöken bestod endast av det vita när jag satte i den, på en vecka har det vuxit en del. 

På söndagspromenad


På söndagspromenad i Halmstad med A och Niklas. Många trappsteg var det!

Längtan till ledighet

Först tänkte jag skriva "det var länge sen jag skrev nu och tänkte göra ett nytt försök att hålla bloggen uppdaterad". Men å andra sidan känns det inte som jag kommer det, så varför skriva att jag ska hålla något jag vet jag inte kommer göra? Jag har inte mer än min "vardag" att skriva om och händer inte så mycket mer än plugg, äta, sova, jobba.. typ. Jag skriver därför min inledning så här istället:
 
Ännu en jobbhelg som innebär att jag inte kan åka hem till familjen eller till A och sitter därför ensam ikväll, som igår kväll, en ensamlördagkväll. Det låter kanske deppigt, men efter en hel arbetsdag i serviceyrket hinner jag prata och möta tillräckligt mycket människor att jag njuter av min egentid. Bara jag, min tv, soffa, dator, ipad och apple-tv, sen måste jag nog tillägga kärleksromanen också och kanske mobilen. Okej det lät lite deppigt, ersätter tid med människor med elektroniska kompisar. Menmen jag njuter av en film, kunna plugga lite utan press, läsa bok, dricka ett glas vin och käka mig tjock på chips. 
 
Sanningen är kanske att det inte gör mig något med en ensamnhelg, för att jag vet att i morgon ska jag hem till Kalmar och njuta av att bara va i några dagar (om jag nu hinner bli klar med min rapport och praktikansökan..). Ute viner Egon och jag hoppas att det blåst över tills i morgon kväll då tåget ska ta mig hemhem till Kalmar. Just nu längtar jag efter känslan av ledighet, men när man pluggar får man aldrig riktigt ledigt. Om jag nu är ledig från plugget har jag jobb oftast. Fast det är skönt att ha fullt upp, ta vara på varje minut och göra något vettigt. Finns ju inget värre än onödiga mellanpauser, som är för kort för att hinna göra något roligt av. Desutom gör det mig slö haha. Men just nu längtar jag efter en veckas ledighet utan jobb eller plugg och bara få va och umgås med min familj. 
 
Alla får samma mängd minuter varje dag,
men det är upp till var och en att välja vad man gör med dom. 
 
Miss you girls <3
 

RSS 2.0