Vackra Åland

 
 
 
 
 
 
 

Påsk


Fint väder på Öland, trädgårdsarbete och fika i solen.


En sväng i Bergkvara. Tyvärr är det ju alltid mycket kallare där vid havet... Men blev en promenad. 

Bjuden på middag

I lördags blev vi brudar bortskämda då Gustav lagade middag åt oss. 




Fisk Fisk Fisk..

...snart utvecklar jag fenor! Blivit fisk till middag 3 dagar i rad och sedan över till lunch 2 dagar i rad. Men det är lite som fläsk- och nötkött man kan smaksätta det så olika. Dessutom var det ena torsk och ikväll blev det lax. Men jag tror att i morgon får jag äta något annat. 
 
 

Projekt -garaget del 2

Har nu gjort klart rummet i källaren och garaget, med hjälp av familjen såklart. Fast det var mindre kul i lördags när jag stod där själv och skulle lyfta en låda då gick nageln av, sen skulle jag flytta tavlorna då knäckte jag min favorit-plugg-spegel och ska då bara ställa mig lite bättre och välter golvlampan som slår i golvet och glödlampan krossas. Då, bröt jag ihop. Det är kul men inte enkelt med projekt... Mamma och pappa kom och räddade mig med lunch, fika och sopade upp åt mig. Mina föräldrar är verkligen bäst!
 
Lördagskvällen betod av 25årsfest för Sanna firades. Mycket trevligt med god mat. 
  
 
Bästa platsen för frukost när solen skiner
 
 

En bra torsdag

 

Rivstart

Rivstartat träningen nu! Köpte gymkortet för en månad sen men använde det för första gången igår. Det var jag och tre till i hela lokalen och det fanns bemaning på plats så jag kunde fråga om allt, bland annat hur alla maskiner fungerar. Det var väldans vad modert det ska vara nu. Jag uppskattar däremot fläkten som sätter igång när man använder crosstrainern, så man slipper ha rinnande svettdroppar i ögonen och glasögonen sitter kvar på sin plats på näsan. Ikväll blir det grillmys och sedan åker jag och A mot Kalmar. Så inget mer gym denna vecka men kanske någon löpning i skogen och promenader. Inget slår motion i friskaluften. 
 
Lyckades dock möta det här i helgen, hela friskis & svettis-gänget...
Se upp söndagar runt 15-16tiden.
 
Woop woop!
 

Fika i det gröna

Blev en inställd föreläsning igår och då passade vi på att njuta sista dagen innan måstena kommer genom att ha knytis-fika i det gröna vid Lagan. (snott bilden från Lovisa).
 
 

Projekt -garaget del 1

Har dragit igång ett projekt hemma som innebär att ett rum ska tömmas och ett annat fyllas och i flytten mellan dessa rum ska saker rensas och kategoriseras. Det tog nästan all tid i helgen, mycket jobb men kul. Jag styrde och ställde med mina stackars familjemedlemmar, men resultatet (halvvägs igenom) blev mycket bra. Som tack fick jag en grill av mamma och pappa. Lycka!
 
 
Hittade mitt favorit-pussel som liten. Nostalgi.
 
Min nya grill <3
 
Belöning - En stund i solen med godis, tidning och vin.
 
Vår lilla prins(essa) 
 

RSS 2.0