Who are you?


Vem är du? Har du tänkt på det någon gång? Kan du svara på den frågan, vem är du egentligen? Svaret kan se ut annorlunda beroende på vem du är, hur du tänker och hur långt du vill svara. När jag ställer den frågan till mig själv svarar jag först: Sarah Carlström, en tjej som är 17 år och har ett jäkligt bra liv. Men sen kan man tänka längre o längre o längre...

Av olika anledningar har jag blivit den jag är, du med. Jorden blev till av en anledning, människan skapades av en anledning och av någon anledning träffades mina föräldrar och jag fick födas till denna värld. Just hit, till denna familj, stad och liv. Hur jag sedan fick min personlighet har också påverkats av olika saker. Jag är äldst, vilket har gjort mig ansvarsfull, kontrollfreak och duktig (kollar du på alla största syskon så brukar vi bli just bra på att vara "duktiga"). Bra eller dåligt med dessa egenskaper kan man diskutera. Sedan finns det andra saker. Jag har några, om man får vara könsdiskriminerande, "manliga" intressen och gener. Ett stort elektronikfreak (som jag tror det flesta vet vid det här laget), har ärvt min pappas muskler (lättuppbyggda och tunga som fän), sen har jag väl inte varit särskillt tjejig av mig i min uppväxt. Varför leka med barbie när man kan klättra i träd, bygga kojor och spela fotboll med killarna? Med åren har jag blivit mer kvinnlig av mig. Mina naglar är en stor del av mig och make-up's är ju bara SÅ roligt. Höga klackar och nice outfits, ja sånt som tjejer "ska" vara intresserade av. Sen kommer jag tillbaka till den där frågan igen, ja men vem är jag då?

Jag är en liten prick i hela denna vida värld, men för mig är ju jag världens mitt, livets huvudskådespelare. Precis så tänker väl alla andra om sig själva också, eller? Så vad är då så speciellt med mig, mer än att jag inte är som någon annan? Det är konstigt vad tankarna kan flyga iväg och en del frågor finns det inga svar på. Men en sak vet jag. Jag är mitt livs huvudroll, i mitt liv, i min bok är det jag som är det viktiga. Men den personen som jag ser två sekunder på stan, som kanske bara går förbi. Den personen tänker likadant. Alla har vi hjärnor, känslor och tankar. Alla tycker vi att vi är det viktiga. Hur det sen går för den personen vi sett en gång i två sekunder i våra liv bryr vi oss inte ett skit om.

Kanske blev vi till av en anledning eller så var det bara något som gick snett. Vi blev till och skapade miljader av historier från en historia. Jorden, rymden bryr vi oss inte om det är jag, egot jag som är det viktigaste. Så kanske är svaret på frågan; Vem är du? Livet.





Vi skulle bry oss mindre om vad andra tänker om oss,
om vi insåg hur sällan de faktiskt gör det

 



A book



Tänk att en bok kan vara så fängslande. Jag har precis läst ut Twilight och jag förstår nu vad alla menar med att den är SÅ bra. Jag har sett filmen säkert minst tre ggr men ändå är boken så förbaskat bra. Jag vet vad som ska hända ungefär, boken har lite skiljda scener och så klart mer detaljer, men det går inte att låta bli att läsa. Efter fyra dagars läsande så var den slut. Nu längtar jag ihjäl mig till att New Moon ska komma på bio,för jag vill inte förstöra filmen genom att läsa boken först. Vet inte om jag kan hålla mig så länge, men ska försöka. Nu får jag väl gå tillbaka och läsa Snabba cash igen, fast jag tycker den har blivit lite seg och tråkigt för det händer inget. Eller så börjar jag läsa en annan bok tills jag är sugen att fortsätta med den, får se vad jag känner för.

Böcker är ju bara så underbart! Jag tycker synd om dom som aldrig lyckats öppna dörren till denna fantastiska värld och fått uppleva den. Det är så lätt att få se andra platser, uppleva och vara med om saker man kanske aldrig kommer få. Böcker är ett sätt att koppla av men samtidigt försvinna från denna tid. Jag är glad att jag blev tvingad att kämpa för att lyckas, lyckas öppna dörren så att jag inte missade bland det bästa som finns. En chans att få leva ett annat liv, se saker från andras ögon och känna medlidnade för andra. Du kommer så nära någon annan att du nästan blir den personen. Din fantasi får flyta fritt och ingen annan vet vad du lever i för värld. För dom är det bara bokstäver, men för dig så mycket mer.

Så alla ni som tvivlar på att böcker är något underbart, fantastiskt och något alldeles extra, ge det en chans och en till och en till. Efter ett antal böcker kanske du lyckas, precis som jag, att öppna dörren till en värld du aldrig trodde fanns.


 

 

 

 

 

Jag är inte galen i den, men tycker den är bra;)

 

 


Stora beben & lilla mamman<3





Bara för att ni är så himla söta.
Älskar dej Mamma<3


Lycklig



Det har varit en underbar dag och jag har bara gjort saker jag tycker om. Började med sovmorgon för idag skulle vi bara spela brändboll med klassen i Kalmarsundsparken. Det höll på i en timme, och jag tycker riktigt synd om dom som tog sig hela vägen dit för det lilla... Tillbaka hem för att lägga mig och läsa min underbara bok jag inte kan sluta läsa, Twilight (vet att man sett den typ tusen ggr om, men boken ger SÅ mycket mer och läser man den på eng så tränar man ju språket också). 

Sedan var det dags för dagens körlektion med pappsen. Det gick riktigt bra idag, förutom när jag stannade i rondellen men men sånt händer! Efter det kom moster och vi åkte och köpte mobil till henne (äntligen!). När jag vara hemma igen skulle jag fixa mamma inför fest, manikyr och make-up. Det blev super snyggt! Systrarna och jag stannade kvar hemma, vi gjorde mysmat och käkade lite godis.

En härlig dag, som egentligen inte innehöll något speciellt i andras ögon kanske, men för mig var det en toppendag. När man bara gör saker man tycker om; sovmorgon, läsa, köra, gå i elektronikaffärer och dessutom köpa mobil, fixa naglar, make-up och ha en myskväll, då blir man lycklig. Allt behöver inte vara stort för att ge en lycka. Man behöver inte få saker för att känna glädje. Det kan räcka med att göra små saker, eller göra något för någon. Ibland kan det vara de små stunderna i ens liv som man minns och känner lycka för.


What make you happy?


A lovely date


Två timmar i skolan blev det (mellan 13-15 höhö, låååång sovmorgon vilket innebar en promenad innan school) sedan var det bara hem, byta kläder och cykla iväg igen. Cykelturen stannade utanför Nautilus, där ett träningspass väntade med instruktör.

Träningspasset var UNDERBART! Första maskinen var rumpa och ben och jag trodde jag skulle dö, men jag överlevde. Det blev lite färre maskiner men mer kondition, det gillar jag! Berättade att jag var rädd för att bygga för biffiga muskler och att jag lätt gör det. Då sa han att varje kille skulle göra vad som helst för att ha de arvsanlagen  jag har, haha. Ja min ev. blivande son kan ju vara nöjd om han ärver det av mig. Får se till och strekta ordenligt så jag håller musklerna slanka (men det är nog mer prat än verkstad, gick ju inte så bra i våras precis...)

När jag cyklade hem kunde jag inte få bort mitt stora smile i ansiktet. När jag kom innanför dörren och berättade för Sofia och mamma frågade de om han var snygg? - Ska du göra en Viktora? frågade Sofia. Hahaha de trodde jag träffat världens snygging så glad jag var, men nej tyvärr. Jag har precis haft min första dejt med mina muskler efter två månader och det, det ger mig en enorm glädje. Så jag tänker flyga på mina rosa moln lite till. I morgon lär jag känna av vad jag gjort idag, tur jag har ännu en sovmorgon och kan ta mig tid att ta mig upp ur säng.

Nu har skolan startat, nu ska träningen börja, nu ska rutinerna sätta igång och...ekorrehjulet var i rullning.





Sätt igång med träningen nu, ni mår sååå mkt bättre!
(jag lovar)




School is..is?



Sista dagen på sommarlovet och det är  med blandade känslor jag tar mig  till skolan i morgon. Det ska bli kul att träffa alla kompisar, få lite rutin på vardagen och faktiskt få lära sig något nytt (fast att jag kommer ångra det så fort jag fått första läxan...). Däremot ser jag inte fram emot det rullade ekorrehjulet som jag brukar säga, att inte ha något liv med andra ord och frågan; Vad det här livet egentligen går ut på kommer upp återigen och igen. När jag fick se att vi inte börjar förän vid ett kändes det inte så farligt ändå och fredagen ska inte ängnas åt någon skola direkt, så egentligen är det väl måndagen jag fasar för mest. Det är DÅ skolan verkligen drar igång!

Jag har haft ett super bra sommarlov. Jobbat med ett nytt jobb och lärt mig en hel del och sedan jobbat på ett favojobb som var halvnytt (nya ägare, nya rutiner m.m.). Jag har fått njuta av sol och bad, umgått med släkten, fikat på glassiga balkongen, grillkvällar med familjen, träffat kompisar, några fester, läst bok (Avalon blev tillslut utläst på cirka 900 sidor) och bara varit. Söka efter mig själv och hitta gamla och nya delar i mitt inre. Gjort min vanliga utveckling, fast att jag nuförtiden inte förändras så mycket som förr. Jag har också hunnit med en underbar tripp till Stockholm, den bästa av dom alla. Jag har fixat och gjort om lite i mitt rum. Funderat kring saker och ting jag vill, drömt och skapt mål jag vill uppnå. Börjar inse nu hur nära jag är mitt slut, då det inte finns något att komma tilbaka till. Ja det är mycket som hänt och många tankar som rullat i mitt huvud. Vissa saker klarna medan ännu fler luddiga tankar väckts till liv.

Hoppas alla inte är helt fientliga till att börja skolan i alla fall (fast det tror jag de flesta är), tänk på att det inte är så många som får den chansen. Det är vissa som skulle göra vad som helst bara för att få en dag och lära sig allt det vi bara vill komma undan ifrån. Försök ta vara på tiden som är kvar, ser det från olika vinklar och det positiva. Ser det från den ljusa sidan, då blir det inte längre mörkt!




See it in an other way, mybe you think different then?




Sommaravslutning



För att få en sista riktig sommardag innan skolan och ekorrehjulet börjar rulla åkte familjen till Böda, Lyckesand. Det var vi och några tyskar, en klarblå himmel och brusande hav. När jag låg där i solen och blundade kändes det som att jag var i Grekland. Åhh vad jag bara vill åka dit! Jag måste göra det nästa år, så är det bara!! Det blev ett bad i vågorna, först lite kallt men efter ett tag ganska skönt. Jag fick inte åka utomlands i år, men varför göra det när en öde vit sandstrand finns så nära? Jag säger bara; Thailand släng dig i väggen!



Jag steker i soooolen



Njuter!



Lucas fick också följa med idag:)



Mina älskade systrar spelar standtennis:*



Jag och i vattnet mina vattendjur lr ja familjemedlemar;P


Vilket perfekt avslutning<3



Morgon i sweet home



Vaknade till sommar efter fyra dagar höstmornar. Tog en promenad i spåret och avslutade med ett dopp i havet, so lovely! Här kommer lite picture av dagens gåva:)

















My beautiful place<3



Underbara dagar i Sthlm



Nu är jag hemma efter underbara dagar i Stockholm! Har umgåtts med familjen Calmvik, shoppat och varit på upptäcksvärd i vår fina huvudstad.

Onsdag anlände Sofia och jag med bussen (som är såååå jobbig och varje gång säger vi aldrig mer!), blev hämtade med bil och tillbringade en skön eftermiddag/kväll hos familjen Calmvik.

torsdagen, efter att vi lämnat ena kusinen på dagis, begav vi oss andra fyra in till stan. Jag fick se en annan del av Stockholm och såklart ville jag se mitt blivade hem. Åt på ett jättefint lunchställe och shoppade lite smått. Sofia och jag åkte sedan till Nacka forum som vi tyckte hade gott och väl med bra butiker. Si så där två timmar på H&M sedan kunde vi åka hemåt.

Fredag gick vi två från Södermalm till Slussen där vi mötte upp Elin, en kär sommarkompis som bor i Stockholm men under somrarna på samma gata som vi på Öland. Vi tre spatserade runt i Gamla stad och sedan mot shoppingen, Drottninggatan. Sista timmen tog jag mig runt själv för att sedan ta bussen hem till Calmvik. Sofia åkte hem till Elin. Det blev en mini kräftskiva och helt slut deckade jag sedan i soffan.

Lördag= hitta mobil till Lotta. Men... vi gick till alla ställen där de säljer mobiltelefoner i hela Nacka forum och tror ni att vi hittar någon? Nä! Bara mobil eller abonnemang men inget kompenerat som vi ville ha. Så det slutar med att vi sätter oss med varsin submarine tornfiskbaugette och en latte, dödst trötta. Vi lämnade stället och hämtade upp Sofia, för att sedan äta hemmagjord sushi. Det var farligt gott!

Söndag var det hemfärd. Fick sova ut till nio sedan var det bara att sätta sig på den där hemska bussen och lida de fem timmarna plus fyrtiofem minuter paus i Ringarum.

Stockholm är underbart på sitt sätt och jag vill verkligen flytta dit och bo ett tag. Men jag skulle aldrig vilja bo där i hela mitt liv, speciellt inte i en förort eller med barn i en lägenhet. Nej, då jag bor där ska jag vara ung, utan barn och bo nästan mitt i smeten. KTH sedan ett galssigt jobb och en flott lägenhet med takbalkong. En dröm som kan bli verklighet det vet jag, men saker kan hända på vägen. Var jag sedan hamnar det vet man aldrig men om jag får gissa bor jag nog i en villa i Kalmar med två barn där man kan ta sig överallt med cykel. Ett lugnt liv, där jag har min egen oas och kan se havet från mitt sovrumsfönster. Ungefär som jag gör nu från mitt undrbara hem på Stensö, bättre plats är svårt att hitta...


Tur att alla har olika drömmar och mål





Anlänt  med bussen väntar på "taxin"


Hemma hos familjen Calmvik


Lotta med lilla Vera, Jacob och Sofia



Mysdag med Lotta, Vera och Sofia



Lotta & Vera



Jag



Sofia



Astrid & Sofia



Sicken goseunge<3



Flying baby



Mimmi pigg



Sofia lekledare



Kaka bakade jag och Sofia också:D



Mys i Gamla stan med Sofia & Elin



Mycket turister



Sofia & Elin


Hittade ett litet portvalv med en fin innergård



Mysigt krypin



Mitt favo ställe i Gamla stan
Ben&Jerry, Glass och milkshake<3



Två coffe shake blev det, dyrt med ack så gott!



Lördag och mobil-letande.
Kolla vad jag hittade, Nokia N97 i enorm förstoring:D
Var ju bara tvungen att ta kort(a) hehe



Världigt goda smörgåsar, kan verkligen rekommendera!




Hemmagjort sushi
SÅ enkelt & SÅ gott!



Sofia & Astrid är hungriga;)



Astrid sötknopp



jacob inne i sporten;)



Och Vera sitter snällt bredvid:)



Paus i Ringrum



Min älskade sis håller mitt humör uppe:*



Detta har jag då införskaffat till min höstgarderob!



Vakna till ljuvlighet



Det första jag såg när jag vaknade var mitt ljuvliga rum. Äntligen kan man ligga kvar i sängen och morna lite. Tidigare har man bländats av solen men nu, nu finns en rullgardin! Så istället för att rusa ut ur mitt varma rum kunde jag nu öppna min bok "Snabba cash" och läsa några sidor, lovely!

Idag blir det till att börja packa för imorgon bär det av mot storstaden och träffa moster med familj. Längtar att få spendera och inkassera nya kläder till min garderob som btw behöver rensas. Det får göras när jag kommer hem, in med nytt ochut med gammalt.




My room Big L




Målat



Idag var sista gången jag målade på ett år! Jag är så trött på att se penslen, roller och färgburken. Efter att ha målat i stort sätt varje dag nu sen i tisdags börjar jag bli lite matt. Från 11 till 18 har jag stått rakt upp och ned och målat. Men... resultatet blev superfint så det var faktiskt värd vartenda pensel(/roller)drag. Här kommer lite bilder...och visst ja, tack Sofia för att du är en underbar syster och ser sånt jag inte ser (det vill säga vad som behövs göra om i rummen).



Vitt blev Svart & Svart blev Vitt


Detta vill jag inte se på ett bra tag...



Det tog föööör lång tid att måla denna vägg 2 ggr!



Så här fint blev det sen:D



och så här blev mina andra vägg


Mysfeeling på topp
 Aj löv itt






IKEA



Ibland är det rätt kul att åka till IKEA....

Fixat klart(nästan helt) Josefines rum
Sofias rum är fortfarande i "göra om" stadiet
Mitt rum ska jag ändra en liten detalj (byta färg på två väggar)

Snart klart...kanske...

IKEAFamily<3






Hemfärd



Bussen rullar fram på vägen
tankarna flyter
musiken förtränger motorljudet
en fest så långt borta
men ändå så nära
projekt och familjen väntar
inredning, outfits & inköp
en planerad resa
ett drömmade mål
så snart och ändå inte
molnen täcker den blå himlen
bilder återkallar minnen
åka skidor
glassa i Italien
så mycket man vill
tiden springer iväg
ett spår i en mörklagd skog
en vilja
en tanke
men här sitter jag kvar
och bussen fortsätter rulla



Bussen hem, fylld med tankar





Grillfest... i regn?


Denna helgen (=lördag) hade jag beställt sol, fint väder och grillning. Blev det de? Nej. Himlen skulle vara så förbannat jobbig och släppa ner allt regn. Det blev dock en ganska trevlig kväll, med trevligt folk och god stämning. Och...vi lyckades faktiskt grilla. Some pics comes here:



I bussen påväg till min egna grillfest:P



People



Grillning under paraply;)



Elin & Johanna



Fun?



Frida & Amanda



Dance:D



The last dance with you grils<3





Saturday sweets



Godis är SÅ gott och jag kan inte sluta älska det! Jag kan motstå det om jag vill...tror jag...Efter att ha ätit onyttigt lite för ofta, lite för mycket och inte tränat (för det brukar vara kombinationen) får jag nog av mig själv. Det är då jag ska sluta med godis, träna ordentligt och äta nyttigt. Det håller väl i en vecka sen tänker jag; vad fan man måste ju leva också! Fast denna sommar har jag kommit underfund med att jag kan äta det jag vill(i lagom mängd!) bara jag utför en motionsgrej en gång i veckan och får min vardagsmotion. Däremot känner man sig trött, hyn och hår fetare och sånt.

Har skrivit ner små mål jag försöka följa/uppnå under denna höst; träna och äta nyttigt är några av de jag vill försöka med. Det viktigaste är att jag tycker det är kul att träna (och nu när jag hittat gymmet som blivit min stora favo lär det inte bli några problem). Men jag ska få äta det jag vill (undantag godis i veckorna) och njuta av det jag vill. Träna och äta ska inte vara måsten och krav. Det är inget roligt liv om man hela tiden ska tänka på vad man stoppar i sig, och för min del blir det bara värre om jag tänker på det.

Så tjejer (och killar) som ska följa olika dieter och inte äta ditt eller datt, skippa det, lev, njut och ät det du vill i lagom mängd. Sen måste alla röra på sig, så är det, men inte för att vara smal/vältränad/blablabla nej för att må bra. Man orkar mer, känner sig piggare och gladare av att motionera.

Det finns också forskning på att de människor som har speckat träningsschema också klarar sig bättre i skolan, fast att de borde ha mindre tid att plugga? Låter perfekt för mig, för ett av mina andra mål är att satsa lite mer på skolan. Får se hur det går, men med en god inställning och stor vilja går allt!


Saturday sweets are so nice, and give you so good ideas;)




Hurtful



Konstigt väder och konstig dag, vet inte var tiden försvunnit. Blev till att spring/gå en sväng på morgonen sedan fortsätta med lite "smått". Efter att ha handlat lite och gått promenad med Lukas och Sofia skulle jag "bara" (vilket man aldrig ska!) hjälpa henne lite med att plocka isär hennes garderob. När jag sedan skulle gå är jag klantig och ser mig inte för å kliver på en skruv. Helvete vad det gjorde ont!! o blödde!? Jaha så resten av kvällen blir till att göra saker för att inte tänka på den bultande smärtan. Hoppas det går över tills imorn...




Sis&Me<3







Good + Bad= True



Some days feels black
some so bright
Today it's grey
in one minute good
and the other bad
But the time goes
and turn it to the better
It can’t be good if it isn’t bad




Good & Bad = True



Endiaryentry



Inte visste jag att du var så kärleksfull
det minnet har jag förträngt
Var jag orättvis?
jag tror det
Vänners relation varierar
vet aldrig hur länge den varar
Personligheten är stark
lyser igenom din skönhet
Familjen är din bas
dina rötter, ditt hem
Djur kan vara underbara
men också förjävliga
Men kärleken tar aldrig slut
det överlever det mesta
Något så stark
men ändå så skört
Det är vad du vill
vad du offrar
Så formas även ditt liv
efter händelsen och slumpen
Livet är ditt
som alla andras


Om din känsla säger dig att göra det,
men om du inerst inne tvekar.
Hade du gjort det ändå?
Liten känsla av att allt kan gå åt helvete,
men ändå veta att det mycket väl kan bli perfekt!




Hade du tagit chansen och förlorat fotfästet en stund eller stått kvar på säker mark och alltid levt i ovishet om hur det blivit?



Ny undervisningsmetod


Vet du någon som har svårt att skilja på substantiv, adverb, adjektiv och verb?
Skolan borde faktiskt ändra lite i sina undervisningsmetoder för det är förbannat skitenkelt - fan så jävla enkelt:



*Substantiv är ord som du sätter "fan" eller "jävel" efter:
klockfan, mutterfan, flaskjävel, skruvjävel osv.

*Adjektiv är ord du sätter "skit" före:
skitbra, skitful, skitkort, skitlång, skitlänge osv.

*Verb sätter du "utav helvete" efter:
drack utav helvete, tänkte utav helvete, sov utav helvete, käka utav helvete, kuta utav helvete osv.

*Adverb är ord som du kan sätta "förbannat" före: drack förbannat ofta, har dansat förbannat noga, har sovit förbannat länge, har svurit förbannat illa osv.



Sen vore det väl konstigt utavhelvete om inte de förbannade ungarna kan lära sig något så skitenkelt!



Nått att komma ihåg när skolan börjar;)




My new love



Åhhh vad jag VILL HA DIG!!! Så snygg, smart, annorlunda och alldeles underbar! Det jag snackar om är Nokias nya mobiltelefon Nokia N97. Visst tycker jag om min älskling men denna är så så... perfekt. Tyvärr kan den aldrig bli min, kostar för mycket, tjänat för lite och överst på min önskelista från mamma och pappa står körkort, vilket kostar en hel del... Du är fin och vi skulle passa utmärkt ihop men du är och förblir en dröm...


  • 32 GB minne (+ extra plats för microSD-kort max 16GB)
  • Touchscreen m. 3,5-tumsskärm
  • QWERTY-tangentbord
  • 5 megapixelkamera
  • Dubbla fotolampor
  • autofokus
  • 7,2 Mbit/s-uppkoppling
  • webbläsare som hanterar Flash
  • GPS
  • sen priset då...6999:-






http://www.youtube.com/watch?v=pjNmbfSyGok

http://www.youtube.com/watch?v=CdlTHwqHESY


My new love<3




On the beach



Himlen är klarblå och inte ett moln
Solen bränner lätt på min hud
Vinden blåser genom mitt hår
Vattnet svalkar min kropp
Musikvågorna når mina öron
Gräset kittlar mig smått
Jag blickar ut mot havets blå
Detta är sommar och en underbar dag på stranden






A day on the Beach with my beautiful friend:*

 

 

 


Stadsfesten-09

 

Stadsfesten är slut men jag måste säga att den något besvikna början vände till något mycket bättre. Efter torsdagen (då jag bara gled runt lite på stan, lyssnade på musik och träffade alla människor) var det Fredag och fest. Först var vi hemma hos Johanna i hennes Koloni, en så mysig lite stuga med en jättefin trädgård, där åt vi lite mat, lyssnade på sommarlåtar och pratade om hur sommaren varit och kommande dagar. Runt tiotiden tog vi oss in till larmtorget där Style stod på scenen. Vi sjöng med i alla de tre låtar vi hann med och jag måste säga att jag fastnat i deras sånger. Det väcker barndomsminnen till liv och så många bra hits som man inte kan låta bli att sjunga till. Vi gled runt lite i stan innan vi skiljdes åt. Men ville inte hem riktigt än, så jag tog en sväng förbi Byttan och satt i vipptältet med lite trevligt folk innan jag begav mig hemåt.  Somnade som en stock med ett och annat skoskav, men det var det värt för den här kvällen.

 


Grillning
Wiktor, Johanna, Tobbe & Elin

 

 


Glada Killar:D
Robin, Emil, Oskar & Jonas

 

 


Johanna, Elin & Moa

 

 


Robin är hungrig;)

 

 


Linus, Andreas, Robin

 

 


Min söte<3

 

 


Wiktor & Johnna

 

 


Linus, Tobbe, Oskar, Jonas & Robin

 

 


Robin, Moa, Elin & Wiktor

 

 


Värdninna själv:*

 

 


Emil, Johanna, Robin & Moa

 

 


Gullisarna<3
Oskar & Elin

 

 


Musiken flyttar med oss;)
Jonte & Emil

 

 


Spelar Kubb
gick väl sådär...hehe

 

 


Underbar kväll<3

 

 


Kollar in lyktstolpen?

 

 


Kubbspelet
Jag fick ner en på först(A)

 

 


Något var väldigt kul:P

 

 


Andreas, Linus & Oskar

 

 


Johanna var glad:D

 

 


Wiktor, Moa & Andreas

 

 


Söta Moa:)

 

 


Elin, Wiktor, Moa & Tobbe

 

 


Posarna:P

 

 


På Larmtorget

 

 


På Larmtorget

 

 


Diggar till Style

 

 


Johanna & Elin på Topp!

 

 


Jag var också där:D

 

 


Jag & Elin:)

 

 


Jag & Jonas

 

 


Tack alla men speciellt Johanna som gjorde  kvällen möjlig:*

 

(fler bilder kan komma, om Elin skickar mig lite fler bilder;))

 



 

Lördagen bestod av en dag på stranden och bara ta det lugnt. Tänkte först inte åka in till stan men Josefine är ett stort fan av Magnus Carlsson så tänkte att jag lika väl kunde följa med in en stund (och jag gillar Magnus också så ville gärna höra honom).  Och visst var han bra, som alltid. Efter skulle Josefine få autograf, köpa skiva och ta kort så där blev jag kvar en stund. Rongedal var efter och hittar då en annan kär vän som jag tyckte behövde livas upp. Jag tycker inte dom är så jättebra men deras sista låt gjorde hela deras uppträdande, Life on Mars med David Bowie men de flesta har nog hört versionen med "Idol-Sebastian" (vilket är den bästa versionen). Sedan träffade jag ytterligare en kär vän, en av alla mina Elin som jag inte snackat med på mycket länge. Kvällen avslutades med en promenad hem med syster min.

 


Samlingsskivan i handen och väntar på signeringen

 

 


Sen var det äntligen Josefines tur!

 

 


"Det kändes som jag drömde" var henns kommentar om detta ögonblick
Min lilla gullunge<3

 

Stadsfesten är över och summa summare av allt är jag mycket nöjd. Speciellt med fredagen då förfesten blev mycket lyckad, så en sådan kväll till tack! innan skolan. 

 

Kan nästa år bli bättre?


My summer-09



Många ställer frågan till mig; Hur jag kan bo i Borgholm hela sommaren? och ingen som får uppleva kan förstå hur jag känner. Det är ett sätt att bryta upp det vanliga vardagslivet med måsten och bara vara, leva, njuta och skapa ett annat liv. Jag har två världar en i Kalmar under ¾ av året och 1/3 på Öland i Borgholm. Så fort jag kommer till stugan känner jag att det är sommar. Först då kan jag koppla av och känna ledigheten. Vad har jag då gjort i sommar? (för ingen sommar är den andra lik) Jo, det började med midsommar…

 

 

 

 

Midsommar blev inte riktigt som det var tänkt men blev ändå väldigt lyckat. Två dagar fullt hålligång, sedan sov jag bort de dagarna som följde och kom in i ”sommarlovslugnet”. Det var såååå skönt att bara vara, läsa bok, bada och ligga i solen.

 


Elin, Fanny & Moa

 

 


Anton & Kim

 


Tälten skulle upp!
Martin & Patrik

 


Dans runt midsommarstången

 


Min gullplutt får avsluta med denna bild<3

 

 

Jag och Oliver jobbade sedan med seglarskolan, vilket var lite mer än vad jag tänkt mig. Vi hade ändå skoj och man ska inte klaga när man får jobba på havet under soliga sommardagar(dock var de regniga och blåsiga dagarna inte lika kul). Så nu har jag återupptagit mina optimistkunskaper och lärt mig köra motorbåt bland jollarna. Vilket gick ganska bra förutom en miss då jag körde rakt mot stenröset och nästan körde sönder hela motorn, men jag gjorde en snygg undanmanöver så inte skråma blev det.

 


Jag och barnen i klubbstugan

 


Oliver

 

 

 

Har haft besök från Australien! Alexander "Alex", Kristoffer "Kris" och deras mamma Anki. Det var superkul att träffa dom igen. De flyttade för sju år sedan och har inte sett dom sen dess, men nu var dom på besök hos oss i Stugan. Lite svenska kunde killarna men bröt såklart på australienska. Hoppas det snart bli en resa dit så jag får se hur dom har det.

 


Kris, Alex & Sofia



Vattenfestivalen var jag också på. Det blev en trevlig kväll med undantag av avslutningen. Jenny gjorde sig riktigt illa och fick åka ambulans till sjukhuset. Hon klarade sig ganska bra men går på kryckor nu. Tycker synd om dig<3 fick höra att det första hon sa på sjukhuset var att höra hur det var med oss, gulle.

 


Moa & Jenny

 


Min Goa Moa<3

 

 

Det blev ytterligare en jobbvecka, men inte i hamnen utan på Ebba´s café och restaurang. Janko och Camilla var så snälla och erbjöd lite jobb åt mig. Jag jobbade där förra sommaren men då men andra ägare och lite annat upplägg. Det har blivit så fint och det var kul att jobba där även i år. Så får väl se om det blir ett nytt ställe eller om jag kanske får jobba där nästa år också. Träffade lite nytt trevligt folk, vilket är bland det bästa med sommarjobb för det gör jobbet roligare.

 

Flyttade sedan hem nu när augustimånaden började. Var riktigt skönt att komma hem till mitt andra liv och alla kompisar. Jag älskar att flytta till Öland i början av sommaren, men lika mycket längtar jag att flytta hem till Kalmar i slutet av sommaren.

 

My summer  


Back in town!


Nu är jag hemma i ljuva Kalmar, min hemstad, fina vackra stad. Kom hem i tisdag med en stor längtan efter huset, rummet, DATORN, city, löparrundan, kompisarna o ja allt vad mitt hem innebär! Det kliar i fingrarna att börja göra om, måla, städa, rensa, fixa, köpa och alla projekt. Stadsfesten är i full gång och det blev en trevlig kväll ändå fast att jag tycker att hela Rix FM- spektaklet är ganska överskattat. Får se vad resten av stadsfestdagarna har att erbjuda.






Mitt hus<3



RSS 2.0