Jag, Sofia & bilen


Jag och Sofia har varit ute på ärenden, från klockan tio till fem har vi sprungit runt i affärer o kollat, både i stan och ute vid Hansa City. Jag har kommit fram till ungefär som jag vill ha det i mitt rum på Öland, nu handlar det bara om att önska sig allt av mammsen och pappsen(fast lite blev köpt idag). Förutom grejer till stugan har jag köpt mig ett par solglasögon(mina andra gick sönder under semestern) och en klänning. Det är jätte mycket rea på stan så man blir ju shoppinggalen! Fast jag lyckades hålla i pengarna ganska bra. Nu ska jag packa mina saker och åka över till Ö-landet. Längtar efter sommarbrisen, jag kvävs här inne i Kalmar!


S&S<3



Sicilien


Hemkommen från Sicilien och även hunnit med att flytta över till stugan och jobbat en dag. Det rullar på i fullfart men idag kunde jag ta det lugnt, eller ja nästan... Jag har fixat o donat i stugan, packat upp och städat. Sedan blev det en tur in till Kalmar i kväll/natt för att göra ärenden i morgon.

Sicilien var helt underbart! Har varit på utflykter och sett saker o ting, men hunnit sola, bada, läsa bok och framför allt ätit en massor! Nu kan man dra ner på energiintaget för det ligger redan lagrat så mycket i kroppen. Ska ladda upp lite bilder senare men pga extrem, EXTREM slarv glömde jag kameran i hyrbilen på Sicilien... Tack vare pappa som ringde runt o pratade med massa folk kom äntligen fram till rätt person och sedan kunde min snälla morbror hämta upp den. Tack, tack o tusen TACK! Dags att köpa alla mina saker i färg efter som min hjärna börjar förlora sin kapacitet att komma ihåg saker o ting..



Härliga känslor


Vilken underbar dag! Solen har skinit, jag har packat, klippt gräset och kört bil! Att sitta i bilen själv är ju bara en sådan härlig känsla! I morgon bär det av till Sicilien, där väntar den närmsta släkten och ett hus som vi hyrt. Det ska bli skönt att få komma iväg och bara läsa bok och äta. Inte tänka på mer än vad man känner för. Sedan är det alltid lika intressant att bo med släkten, haha. Sommarlovet börjar verkligen nu, fast att det innebär mycket jobb ska det bli kul. Sen har man ju gratis inträde på Vallen varje fredag som inte gör det sämre(a)

Välkommen svenska sommaren med härliga sommarkänslor!
Fast först blir det Italienska semesterkänslor;)



Studentfirande

Under två dagar har det varit studentfirande nu och jag längtar verkligen efter min student(har redan lyckats planera lite;)). Sofia, Rebecka och Hanna har jag firat lite extra och igår blev det Vallen med största delen kaggnister. Kagg och CIS tog studenten igår och Stagg i tisdags. God mat, mycket folk och massa skoj! Hoppas alla mina vänner har haft en sådan toppen student som de bara kunnat ha! Och nästa år får ni komma på min.


Beckis & jag

Den barndomsvän som jag känt längst<3

Sofia:)

Studentgäng hos Sofia



Klassfest

Jag insåg(ännu mer än innan) att jag har den bästa klassen man kan ha! I tisdags var det full rulle(eller ja från måndags tills idag har det inte varit särskilt mycket sömn eller lugna stunder), Staggs student och klassfest. Båda barndomskompisarna gick ut Rebecka och Sofia, så det blev till att hinna runt till de båda innan jag begav mig vidare till klassfesten. 

En sjuk klass ha jag, men också SÅ underbara! Det blev dans, snack, planering(inför vår student nästa år, det gäller att vara ute i tid:P haha) och sen satt vi bara ute i sommarnatten med en gitarr och sjöng. Vissa åkte hem, andra sov inte alls eller som jag som stal tre timmars sömn i soffan. Morgonen efter var det upp vid halv sex och vidare för sminkning på nästa student!

Tack Te08c för en ut av de bästa klassfester!

Folk

Folk


Gunhamn & jag



Gitarrspel & mys

Emma & jag


Dance


Dance


Elin, jag & Moa




Super Ray

Jag tycker detta är så kul! Haha. Ett måste att se och sen vill jag ju bara tillägga att jag tycker MUF är ganska fantasifulla som gör lite roliga grejer som detta;)
Följ länken: Super Ray och hans vänner i Alliansen

Älskar det!;)



KÖRKORT!!


Att under morgonen gå och lyssna på när en tonårshäxa (kommer inte ihåg vad hon heter men typ som Sabrina i modern tappning på kanalen Disneycannel) ska ta körkort för att få köra en flygande bil, kändes som ett tecken för den kommande dagen...

Klockan 10:00 började skrivdelen(kallad kunskapsprov), satt hela tiden ut och hade nästan panik att hinna med o kolla igenom de markerade frågorna under de sista tio minutrara. Det jobbigaste var nog ändå att klicka på knappen, "Avsluta, resultatet kommer inom några sekunder". Hjärtat slog så man trodde det skulle slå ut ur kroppen. Men.. Godkänd!

Det var en sådan lättnadskänsla. En sväng till skolan för lunch och lite spel på programmeringslektionen innan jag begav mig till körskolan för att köra in mig innan uppkörning. Fick göra en ganska enkel säkerhetskontroll motorhuven(ändå lyckades jag krångla till det för mig!?) och sedan började min körning och jag fick göra precis det jag pratat om att det vore guldläge att får göra, köra hem till mig själv. Vi snackade datorer och hade radion med fotboll på låg volym, så avslappnat och skönt. Några missar gjorde jag som jag trodde skulle kosta mig körkortet men..
"Jag tycker av helheltsintrycket att du kör bra. Grattis till körkortet."

YESYESYES!!! Alltså detta måste vara den mest underbara känslan att klara ett prov/test/tävlingen eller vad fan som helt(förlåt svordomen). Jag slutade inte le på hela dagen och hade kramp i käkarna. Alla underbara nära och kära som grattat mig gjorde mig ännu lyckligare!

Kvällen firades hos Jonas med tårtbak! Detta var jag värd efter allt slit och imorgon ska jag nog ta en sväng med bilden.

Jag är så jävla bra!!


Grillkvällar



Det är så mysigt nu när det är lite varmare(fast att jag önskade att de vore som idag oftare), då kan man träffas lättare och grilla. Grillkvällar är så mysiga. Man kan vara många och man kan vara få, men det är alltid lika mysigt eller roligt om något går galet fel. 

Igår var jag hos Robin med ett gäng och vi hade mycket trevligt! Kollade på massa bilder från ettan o framåt och vi är VERKLIGEN den BÄSTA KLASSEN! Jag är så glad att jag går i TE08C<3. Vi har sjuk kul tillsammans, alla kan vara helt tokiga, vackra, roliga, fula och alldeles underbara! Den sammanhållning vi har tror jag inte många klasser har. 

Bilder fr igår:


Grillen är igång
Linda, Gunhamn, Frida



GOTT
Elin, Gunhamn, Frida



Tjejerna är grillmästare(Y)


Så söta:)




Jag & Moa



SuperWomen!<3


Elin&Moa<3


Robin, Viktor, Christian


Moa bränner kött, Vp, Frida


Mycket trevlig kväll!




Just nu



Regn, regn, regn.. Ingen skola idag, bara betygsnack och lite lunch på Kagg. Sedan blev det stan med Elin och Emma. Ärenden är fixade och för mig premiär på Ben&Jerry's och det var mycket gott. En kväll med familjen blev det ikväll(hör och häpna, jag går INTE ut? Haha men nog har jag fått frågan, men än så länge sitter jag här hemma). Det blev en mysig middag med hummer och räkor, min mamma är bästa kocken i världen! Körkortsplugg och sömn är vad som väntar denna helg, sen blir det nog lite grillfest med klassen i morgon har jag hört;)

Mina rosa mysbyxor på och kryper ner i sängen med böckerna





Vilken Lycka



Tänk vad småsaker kan göra. Denna dagen har bara varit så jävla bra! Det som var ett totalt kaos i måndags har nu rätt ut sig väldigt bra. Jag känner mig nöjd med mig själv över vad jag presterat, fast att man inte alltid når högsta mål, når man delmål som är minst lika bra. Saker och ting brukar lösa sig och det har det verkligen. Önskar jag kunde dela med mig av den lättnad jag känner, men det går nog inte.

Lycka är något fint och härligt.
Lycka är inte att allt är perfekt.
Lycka är inte omöjligt.
Lycka är inte något man hittar.
Lycka är något du skapar.
Lycka finns inom dig.
Det är du som kan ge dig själv Lycka,
genom att känna dig nöjd för det du har
och uppskatta det som finns.
Vad som är Lycka det bestämmer du,
och det är bara du,
som vet vad som är din Lycka.

<3



9 Juni 90/10


Igår var det 20 år sedan mamma och pappa gifte sig för första gången och igår gjorde dom det igen. Fast mindre och lite enklare. Tyvärr ville inte riktigt solen vara med på noterna, men det blev en väldigt lyckad kväll och hoppas alla hade trevligt. Vi systrar fixade och donade under kvällen, eftersom det var vi som höll i det(och sen fick vi ju ganska stor hjälp av mormor). Sofia stod för dekorationen och maten. Jag fixar som vanligt förberedelser innan och se till att det tekniska funkar. Celine stod för sången och hade komponerat ihop två nya låtar(dessutom på engelska), jättebra var hon som vanligt. Josefine gör det lilla extra och sprider med sin glädje och omtanke, fotograf är hon också så klart! Alla fyras egenskaper blir en perfekt mix och vi fick det till en riktigt bra äktenskapsceremoni. Jag har de bästa systrarna och bästa föräldrarna, med andra ord den bästa familjen!


Familjen & Anders



Girls Evening


Har haft en underbar kväll med mina kära tjejor i Te08c. Finns det något goare tjejgäng? Vi grillade, snacka och framför allt SKRATTADE. I fyra timmar var de inte många minuter det inte var ett leende på läpparna och det är precis så vi är. Galna, fula och alldeles underbara! Bilderna talar för sig själva och tack girls för en toppen kväll!


Grillning:)
Moa, Frida & Amanda

Grillmästarna nr.1 (förutom jag då:P)

Linda, Emma, chipsskålen & Elin

Gosisar:*

Ni är för söta<3

In action

Middagen


Girls


Spelar Bubblan(och lärde Amanda)

Två tjejer väldigt glada för sina nya leksaker:D


Kvällens Bild!


Vi skrattade..

..vi vek oss dubbelt..


..och vi skrattade lite till.

Kvällen kan sammanfattas med två ord: Super KUL

Moagull & jag






En Bal på Slottet



Igår var det Kaggs bal och jag måste säga att jag är stolt över att vara kaggnist för vi hade nog den bästa balen 2010. Den gemenskap som finns över Kagg "kaggandan" hittar du inte på någon annan skolas bal i Kalmar. 

Efter att ha tagit massa kort på allt fint folk begav jag mig upp i slottet för att fixa och dona. De extremt duktiga arrangörerna Sofie och Lovisa hade gjort ett väldigt bra jobb. Jag hjälpte dom så gott jag kunde med allt och vid halv sju var insläppet till salen. God mat, härliga tal och ett och annat, kvällen fortsatte sedan på dansgolvet!

En mycket lyckad kväll! Det var inte ens min bal men var otroligt glad att få tagit del av 91:ornas, eftersom jag har många kära vänner som nu tackar för sitt på Kagg. Nu har jag en mängd idéer på hur jag vill göra med mig egen bal. Ett tal ska jag försöka skriva ihop på ett år, vilka sort skor man ska ha för att genomlida kvällen utan stora blåsor på dansgolvet. Jag har lite tankar på kläder och frisyr. Åhh vad jag längtar till nästa år! Då, då är det min tur!

Hanna & Alex; Linda & Simon

Kramizzz


Simon & Linda med slottet i bakgrunden


Vackra Amelie

Eleganta Julia


Mina snygga tjejor!


Sofie

Jag & Lovisa

Dansgolvet

Hanna & Alex

Eile & Linda

Julia & Linda

Avslutande bilden på Linda, vilken grym kväll vi hade!


Vad är väl en bal på slottet? Långtråkig, dötrist och... och.. alldeles alldeles underbar!



Mitt Paradis


Har varit på Öland hela dagen i mitt paradis som jag brukar kalla det. Det är så skönt att komma till stugan och bara vara. Trädgårdsarbeta och ha små projekt. Idag blev det måla, fixa i mitt rum och sätta upp tält. Det kommer bli grymt nästa år då jag tar studenten, vilket perfekt tält för att bjuda in alla man känner! Efter fika hos mormor och morfar och gjorde det mesta av det fix vi skulle, åkte vi hem och grillade. Vilken underbar dag, vilken underbar kväll!

Mitt och Sofias hus:)



ShoppingDag


Sitter här med en alkoholfri drink och chips på altanen. Det börjar bli lite små kyligt men njuter ändå. Dagen har rullat på i ett rasande tempo. Körlektion, skolan, stan och sen en tripp till Hansa City med mammi. Har gjort många härliga klipp idag, är en tröja, 2 skor, kofta och väska rikare. Dessutom har mamma och jag köpt saker till mitt rum i stugan. Sofias och mitt rum kommer bli SÅ fint och att ha ett eget litet hus på trädgården är ju bara en dröm man inte trodde skulle bli sann!

Efter i onsdags till torsdags natt har jag tusen myggbett på kroppen och eftersom jag inte tål giftet de sprutar in är de stora som bölder. De försvinner ju så småningom men när man hör att det ska bli ett mygg-år i år överväger jag att gå i långbyxor resten av sommarkvällarna. 

I helgen väntas fix i stugan inför mammas och pappas stora dag och göra det beboeligt i mitt rum. På söndag är det Kaggs bal och då ska jag vara sminkös och fotografera alla mina kära vänner som kommer vara så otroligt fina! Jag funderar på hur min balklänning ska se ut? Har lite tankar om färg i alla fall men kanske får jag lite inspiration på söndag. Nej, nu ska jag kasta in mig i lite plugg och fix förberedelser!

Jag och mamma<3



Sol ger oss glädje


Tänk vad lite sol kan göra. Som E.E. sa idag efter att ha suttit inne i en datasal i ca3 timmar: "Fast att det kändes lite förjävligt efter att saker och ting med hemsidan inte blev som man ville, räcker det med att gå ut i detta underbara väder så blir man glad igen!" (inte helt ordagrant med innebörden) och jag håller med. 

Att bara stiga ut i klänning och sedan cykla med dessa trevliga herrar så blir man glad. Då spelar det ingen roll att man är lite sliten efter gårdagen och har massa plugg att göra. Något vettigt gör jag varje dag i alla fall och idag blev min hemsida klar, fast upptäckte att jag gjort ett ganska stort fel som jag ev får lägga 3 timmar nästa torsdag till att ändra menmen. 

Tänk att vi ändå kunde få en sommardag, helt underbart! Igår var det fint med och jag chansade och tog short och topp utan jacka. Lite kallt blev det men det ska ju vara sommar nu!? Vill inte sommar komma till mig får jag komma till sommaren.


Solen skiner himlen är blå,
åh vad skönt att leeeva då.
Upp till toppen med alla humör,
och det är det som susen gör!



RSS 2.0