Semester Ön



Nu flyttar jag över till Ö-landet. Där ska det spenderas midsommar och fortsatt sommarlov. Har beställt sol men vet inte om leveransen hinner komma i tid till imorgon. Kan alltid hoppas! Jobb, sol, bad och jordgubbar jamii. Ni hittar mig dagtid nere i Borgholms hamn. Annars finns jag att nå på mobilen för datorn kommer jag inte ha tillgång till så mycket.





Glad Midsommar!

Lata dagar



Jag förstår inte hur jag kan vara så trött hela dagarna, men det är jag verkligen. Kanske att efter ha varit igång och aldrig riktigt vilat ut ordentligt under detta läsår kommer allt nu. Tröttheten som jag lagt åt sina kommer fram nu. Vissa stunder kan jag känna mig rastlös men orkar ändå inte göra något, inte ens läsa min bok "Avalons dimmor". Då är jag trött.

Vädret har varit så härligt idag, hade nästan glömt bort hur det är när det är varmt i Sverige efter så många regndagar. Några dagar kvar har jag på fastlandet sen beger jag mig till ön. Solen och vindarnas ö, mitt andra hem, mitt paradis, min sommarstuga och där jag alltid kommer återvända till så länge jag lever.




Lata dagar



AvslutningsKlassFest



Mycket lyckad kväll blev det! Nu kommer vi inte se varandra på 11 veckor, fast om det blir som vi vill ska det fixas en klassfest i sommar. Här kommer bilder från kvällen:



Grillning & snack



Bad & volleyboll



Johan, Gugge, Gunhamn



Folk



Folk



Amanda, Johanna, Emil, Robin, David, Ludde



Gullpojkarna:)



Julian & David



Jag & Den snyggaste:*



William, Moa, Elin, Oliver



Underbaraste<3
Emma & Moa



Det blev hett på dansgolvet;P



Tack Julian för att vi fick komma!
Det var toppen skoj:D


Vi är bäst Te08c<3




Sommarlov



I dag var sista dagen i skolan på 11 veckor. Vad långt det känns! Men det kommer gå fortare än vad man tror... Det känns inte riktigt som det är sommarlov nu. Detta år har gått så snabbt och jag har forfarande inte insett att sommaren är här. Ikväll är det fira med klassen för att vi fixade det första året på gymnasiet. Poolparty med grillning det låter inte fel. Imorgon blir bär det av till Öland en sväng, det kryper i kroppen att få flytta över snart. Midsommar är om lite mer än en vecka, sen ska jag ta det lungt innan det är  dags att börja jobba. Som sagt tiden kommer gå snabbt. Jag ska hinna med en sväng till Böda/Byrum och en resa till Gotland (på cykel). Lite bio ska det bli under de regniga dagarna, måla och bygga hem och i stugan. Full rulle och många projekt det är min melodi de, haha. Ett härligt sommarlov ska det bli med allt från fest till familjekvällar. Grillning och film, allt ska få plats och det kommer det (på nått vis) för jag har ju ändå 11 veckor på mig drygt.



Sommar = Öland, jobb, vänner, sol, bad, fest, grillning, resor o mkt mkt mer
Let the summer begin:D




In my mind



Många tankar
frågor och val
tryggheten snart slut
vad vill jag sen?

Livets början
olika tidsepoker
egna val
beslut att fatta

Ingenting blir bra
seglen fulla med vind
solen skiner
himlen är grå

Kärleken i dvala
blommorna slår ut
doften av syren
vattnets ljuva sång

Jag ler
Jag gråter
Jag skrattar
Jag avskyr
Jag flyr
Jag glömmer
Jag funderar fortfarande...




Jag Me Moi
<3




Inga "måsten" Inga krav

 

Äntligen ett slut! Efter ett helt läsår fullt med prov, inlämningar, läxor och redovisningar så är det klart. Jag måste medge att det känns lite konstigt att inte ha något ”måste” när man kommer hem, men dock så underbart! Tränade på Malkars med min nya träningskompis idag, mycket skoj. Vi var på gymmet, men nästa vecka ska det bli pass också. Däremot tycker jag gymmet är bättre på Nautilus, fast passen verkar vara riktigt bra på Malkars. Får väl se hur jag gör till hösten… Nu är det bara två veckor kvar tills jag flyttar till mitt lilla paradis i Borgholm. Men innan dess ska det bli någon form av avslutning med klassen. Jag längtar verkligen till sommarlovet nu!

 

Tänkt ändå vad tiden har gått snabbt. Fatta att om två år är det jag som tar studenten. Då ska jag stå på egna ben. Jag har frihet att göra vad jag vill. Det finns inga regler och inget jag måste följa. Det är då jag börjar skapa mitt eget liv. Genom min uppväxt har jag haft drömmar, tankar och mål som jag ska göra sen, men det har alltid känts som lång långt fram. Nu inser jag att det är mycket närmre än vad jag tidigare trott. Då kan jag vara glad att jag i alla fall har tänkt, drömt och satt upp mål med vad jag vill göra med mitt liv. Jag kanske inte kommer göra allt, men kanske något av det. Det är med blandade känslor jag kommer gå ut. Lämna något så tryckt, vänner och en bas att återvända till. Då ska jag iväg, se saker, uppleva ting och bestämma mig för vad jag vill. Så småningom plugga vidare, men till vad och hur det får framtiden utvisa. Jag kommer fortfarande ha de jag alltid haft i huvudet, men vilka vägar jag tar och val jag gör det är skrivet i stjärnorna. 

 

 

 

Frihet är både skrämmande & underbart

 

 


RSS 2.0