Yarn Metallic

Min nya läppfavorit! Yarn Metallic från Make Up store, 170kr.

 


Gåvor & Inköp

I tisdags var det två klubbkvällar och fina erbjudanden. Kom hem med massa gåvor och nått köp! Tackar Amanda och Make Up Store för en lyckad kväll.

 


På besök i Växjö

Har varit på besök i Växjö. En kväll med massa skratt med mina (som jag kallar dom) schlagerbrudar (eftersom de tycker om Melodifestivalen som jag). Stan, middag, förfest, andra förfest och utgång på Växjö Campus. Duder kul kväll, mina fina tjejor!
Fina tjejor!

HON VANN!

Hon vann, fatta att hon faktiskt gick och vann?! Loreen gör mig stolt över att vara svensk och komma ifrån Sverige. Vilket uppträdande, vilken grym tjej och vilken final hon gör. Vi var värda att vinna detta. Hon var värd att vinna. Naken, enkelt, känslosamt, äkta och unikt, helt rätt! Grattis Loreen, jag ser fram emot att åka och se Eurovision finalen (vart det nu än blir i Sverige)  nästa år!
Här är hennes resa. Lite kul att se hur hon utvecklats och förbättrats.
Inte bästa kvalité, men funkar.

Många fester och firande

Det är en del fest och firande just nu. Det är 20åringar, valborgfirande, snart studenter och sen där emellan blir det myshäng på uteserveringar och hos folk. Igår blev det middag med mina underbara vänner på Thai Silk, där vi stannde tills de stängde. Detta kallas väl att leva livet? Jag försöker undvika affärer så gott jag kan, men ibland går det inte! Blev faktiskt en tröja igår, super fin och något för dyr... Den vita kavajen ska jag däremot lämna tillbaka, vilket får mitt samvete att må mycket bättre!

Julia, Tilda och Linda på L's 20årskalas/fest

E
Till grillmiddan, sallad och tzatziki!

Valborgfirande

Ännu en kväll, du och jag<3

Det var ganska lång kö till Vallen

Härliga minnen i många bilder!
"Det är aldrig försent att skapa minnen för livet"

Make Up Store -Inköp

Ligger lite efter med uppdatering från senaste tiden, men hoppas det inte gör så mycket? Jag har inte haft en tanke på att skriva, men nu kände jag lite för det och tänkte visa vad jag köpte på senaste Make-up-Store-klubbkvällen förra veckan.

Köpte ansiktsmask, två boxar med 4 st i varje (kostat 205kr/box, nu 55kr) och hårspary (175kr). Riktigt bra hårspry!



RSS 2.0