Välkommen till Världen V.






Jag har fått en super söt kusin och Vera är hennes namn

Välkommen till världen<3

på bilden är Astrid och Vera:*



Modell för en dag


Jag, mamma och Sofia fick vara modeller för en dag. Vi blev sminkade och fotograferade, mkt skojsigt! jag bara älskade att stå framför kameran. Jag skulle kunna göra det jämt! haha men tyvärr tror jag inte en modellkarriär skulle passa mig. Kul att ha testat det och man har lärt sig några nya saker, alltid bra när man ska fotografera själv. Ska försöka ladda upp lite bilder om det går, men datorn eller rättare sagt wlan:et vill inte riktigt fungera som det ska.




Sofia, mamma & jag




Så här såg studion ut:P




Sis and me<3




Min egen lilla modell:*




Moi





-Modellbilder-







Little me



HUR KUL SOM HELST!




Påsklov




Påsklovet har börjat och jag har redan hunnit umgås med familj, släkt och vänner. Solen skiner och jag äter mig tjock på godis. Precis så ska det va!



I torsdags var det förfest med klassen och sen drog vi till Logen för lite dans. Efteråt var det hem till Moa med ett gäng och somnade så småningom runt fyra-tiden. Dagen efter var det direkt till Öland, men väl där sängen för lite återhämtning. Åt påsk-middag med delar av släkten och hade en trevlig kväll. Lördagen låg jag i rabatten och rensade, hade några rivsår på armarna efteråt men det var det värt! Vad är mer avkopplande än en heldag i naturen och ända problemet är hur jag ska få ut löven som ligger svårt åtkomligt, hahaha det är jag kanske ensam om att tycka är underbart!? Kvällen tillbringades hos Moa med lite trevligt folk och bra musik. Lite peppning för måndagen kan man nog kalla det. Elin I följde med mig hem. Vi kollade på Rent (en jätte bra musikal rekomenderas) och låg och pratade till klockan fyra. Love you sweetie<3


Idag tog jag en morgonpromenad och dukade fram frukost till Elin och mig med tända ljus, super mys! När vi degat i sängen (de få sovtimmarna börjar man känna av) och jag blev själv i huset, gick jag ut  och la mig i solen. Ena veckotidning efter den andra och solen värmer huden. Vad jag älskar ledighet!! The family har nu kommit hem och vi ska bort ikväll på middag. Även denna kväll kommer jag få snacka och umgås med en underbar vän.



Mitt liv rullar och jag försöker verkligen ta vara på ledigheten så mycket som möjligt. Jag önskar man hade en vecka till ledigt! Hoppas ni har ett lika bra lov som jag och njuter av varje minut!





Glad Påsk! <3

Vår & Första April



Äntligen vår och värme!! Jag älskar solen och kommer alltid att älska dig! Första April och jag har faktiskt inte blivit lurad (vad jag vet iaf). Minns när jag var liten och jag sa att det var en ekorre i trädet och alla mina femåriga kompisar gick på det, haha vilket bra skämt!...not. Jag lurade min morbror en gång att jag brutit armen och eftersom vi var på skidsemester gick han på det, skit stolt var jag, haha. Det var nog sista gången. När man var liten var april en rolig lite speciell dag, nu för tiden bryr jag mig inte så mycket. För övrigt rullar väl livet på. Livet är härligt när solen skiner, då finns det inget att klaga på!





Länge leve solen!

RSS 2.0