På väg hem - JULLOV!!

Äntligen på väg hem för att fira, mysa, äta och njuta av juletiden. Har inte varit i kyrkan en enda adventsöndag, men igår var jag i domkyrkan där universitetskyrkan höll i gudstjänsten. Det var så fint och pampigt, med intåg av representanter från alla nationer, kören, rektorn, talare och de två kvinnliga prästerna. Det vet mycket stämningsfull och ett harmoniskt lugn la sig inombords.


Bio - Hobbit

Var på bio i söndags och såg Hobbit En oväntad resa. Jag såg den inte i 3D, men jag kan rekommendera att är det någon film man faktiska ska se i 3D så är det nog denna. Många fina vy-bilder som borde bli häftiga att se i 3D. Annas var filmen väldigt bra, inte alls som Sagan om ringen trilogin, mycket mer komedi, vackrare och ingen kärlek. Kärleken saknade jag verkligen, men komedien väger upp det mesta i av filmen. Tycker att denna på något vis har en bredare publik än vad Sagan om ringen trilogin, se den!
 
 

Händelserik Helg

Min två efterlängtade vänner har varit här på besök, över ett halvår sen vi sågs sist. Tänk vad tiden går fort, minns fortfarande vår första tid tillsammans i ettan på gymnasiet. Många härliga minnen från den tiden och denna helgen skapade vi ännu fler.
 
De kom på lördagen och vi förfestade lite hemma hos mig innan Elins kompis kom och hämtade oss med bil (lyx!!) till det vi trodde var en "hemmafest", men visade sig vara en flådig lokafest med öppen bar och massa gott tilltugg. Vilken kväll (eller ja natt) det blev. Från nio på kvällen till fyra på morgonen, då började vi vandra hem och somnade bums runt fem. 
 
Dagen efter mådde man väl mindre bra, men det var det lätt värt. Bästa festen i Uppsala sen jag kom hit, helt klart! Önskar jag kunde tacka han som ordnat allt, tyvärr har jag bara ett namn att gå på. Filip tack!
 
 
 
 
 
 
Ni är bäst!

12/12/12

Sista gången jag får vara med om ett magiskt datum. Vad händer idag då? För mig, INENTING?! Hur kan en dag med så mycket potensial i bara sitt namn ge mig absolut ingenting roligt att koppla det till? Menmen nu kanske man inte ska vara egoistisk och bara tänka på sig själv, utan istället tänka på vad som händer för andra i min närhet. Morfar fyller faktiskt 70 år och för mig är det unga 70 år. Tanken att han var 50 år när jag föddes är som att jämföra med att min pappa skulle bli morfar i år och jag med andra ord skulle få mitt första barn. Jag som inte ens har en tanke att skaffa barn inom de närmsta 10 åren. Hade jag varit 8 år äldre idag hade jag nog velat förlova mig eller varför inte gifta sig? Det många andra gör idag, just pga datumet är så "magiskt". Men nu är jag 20 och inte 28... Morfar hoppas jag får en minnesvärd dag, som jag tyvärr inte kan vara med och uppleva mer än i tanken. Grattis min underbara (unga) morfar!
 
 
Ett minne vi har tillsammans är i alla fall senaste Spanienresan

Gör inte det man bör

Bara för att man vet att man har massa saker att göra, så verkar man undermedvetet hitta på allt annat man kan göra för att inte behöva göra det man bör... I mitt fall så kan jag lägga extra tid på att sminka mig (och hitta på nya sminkningar), laga mat, städa, öva på att locka håret (jag vet jättekonstigt men jag kan inte), organisera bland mina papper, diska, läsa aftonbladet och som idag hitta på ett nytt sätt att måla naglarna. Fint blev det i alla fall, men nu MÅSTE jag plugga! 
 

Julfint i min lägenhet

Har plockat och fixat, nu är julstämningen på topp! (Saknas bara en julstjärna och en julblomma.) Haft en mysig julfika med Kajsa och Cornelia, pepparkakor med ädelost, lussekatter, glögg och julmust.
 
 
 
 
 
Vill tipsa om den här glöggen, god och krav-märkt! 29kr 

Nytt försök!

Haft en skön, lång och händelserik vistelse hemma. En bra avslutande dag hemma med promenad och bubbelbad. Nu sitter jag på planet som är något försenat men kommer förhoppningsvis kunna landa på Arlanda.


RSS 2.0