Avskedsfest


Tog ledigt under onsdagen och torsdagen för att spendera den sista tiden med min kära vän. Det var en blandad kväll med skratt, framtidsplanering och lite sorgligt. Summan av allt var ändå väldigt lyckad och trevlig kväll. På torsdagen fixade jag klart Moas blogg, finns nu en länk från min blogg till hennes. Måste tillägga att jag blev mycket nöjd, fast känner att min behöver en total make-over nu i jämförelse. Tyvärr visste jag inte så mycket när jag började, utan lärt mig på vägen och valde fel temagrund att stå på. Fashion är lättast att ändra koder i och den valde såklart inte jag. Får försöka komma på någon smart... Tack för avskedsfesten och ha det så bra ni bara kan i USA, Kalifornien och Mexico, William, Lukas och Moa.
Moa<3


Heavy week


Efter en mycket jobbig vecka under victoria-dagarna och långa pass var jag helt slut i både huvud och kropp. Men det hindrade inte mig att få umgås och ha en riktigt kul kväll med min underbara vän, som åker till Mexico om två veckor TVÅ VECKOR!!? Var tog tiden vägen? Det blev Vattenfestivalen och vi klarade oss utan regn tack o lov. Hann se Brolle på scen. Han var magisk. En sådan känsla han sjöng med, gav en speciell stämning. Träffade lite andra vänner också, mycket trevligt! Dagen efter var det den sega färden tillbaka till Borgholm med buss...


Bio m.Bästaste


Blev en sväng hem till Kalmar och denna gång för att umgås med mina bästaste tjejor! Stranden under dagen och bio på kvällen, var ju bara tvungen att se fortsättning på Twilight sagan. Tyckte faktiskt att Eclipse var bättre än New Moon, dvs 3:an var bättre än 2:an. Nu kan jag äntligen börja läsa boken! För filmerna kanske jag har vuxit ifrån lite (men kan ändå inte hjälpa att jag tycker om dom, tror det är en tjejgrej) medan böckerna KAN man INTE växa ifrån. Har lust att få tag på en idag, men vet inte hur eller varifrån... Nu ska jag åka till Böda och ta det riktigt lugnt, sedan väntar jobb.


Två böcker kvar att läsa!




RSS 2.0