Ny blogg!


Har inte skrivit på mycket länge och kommer nog inte skriva så mycket mer på denna blogg. Jag övergår nu till min nya som inte är en dagboksblogg (som detta ungeför har varit), utan min nya får ni tar reda på mer om när ni besöker den!


http://tekniksarah.blogg.se




Besök!!

Nokia N900



En ny Nokia är på ingång till Sverige, Nokia N900. Jag tyckte vid första anblick väldigt mycket om Nokia N97 och det är fortfarande en favorit, men har upptäckt lite negativa delar som jag inte vill ha. Det är bl.a. klumpigheten plus att mobiloperatören tre inte har den i vit...Istället har jag tittat på en annan, HTC Magic. Verkar bra, är snygg och skulle vara något jag vill ha. Vill göra en förändring, från klumpig till smidigare och touch. Tyvärr får jag då skippa kamera som jag verkligen har tyckt varit ett plus på min nuvarande, menmen man kan inte få allt.

Senste tillskottet som jag nu hittat är alltså Nokia N900. Snygg, touch, klumpig, bra kamera, stort minne och det där lilla extra som är svårt att sätta fingret på. Den kommer nog vara dyr när den kommer (som alla andra nya modeller) och den har fortfarande det jag vill välja bort på min blivande mobil, klumpig. Visst är den snygg men inget för mig. Går från Nokia till HTC. Mer mina mobiler och mindre klumpiga. Hittade även en annan Nokia som var något mer smidig, Nokia X6. Snygg både i vit och svart, bra kamera, stort minne och touch, däremot saknar den det där lilla extra. Bilder:








Nokia N900





Nokia X6



Någon som lockar?





I need shoes!



Vad skor är viktigt! Har ett stort behov av att köpa nya gympaskor av något slag eller ett par nya convers. Jag behöver inomhusgympaskor också!? Idag får det bli lite skor-letar-dag. Ska nog ta en vsäng förbi Arnolds innan jag börjar skolan. De ska visst ha utförsäljning idag. Sen i eftermiddag får det bli en tripp till Teamsportia.

Vad jag älskar fredagar och sovmorgon till halv elva, dock kan man ju inte sova så länge nuförtiden. Fast att man kan sova till nio, vaknar man vid sju...




Får se vad denna dagen bär med sig. Kanske ett par nya skor?;)



Chokladmuffins



Under bara chokladmuffins. Inte som de äckliga mäktiga amerikanska utan mer mot kladdkaka-smak. Det är enklet att göra och tar inte så lång tid.


Ugn: 200 el. med varmluft 175 grader
Antal: ca 15 st

Detta behöver du ha hemma:
*100 g smör/margarin
*1 1/2 dl socker
*2 ägg
*1 msk vaniljsocker
*1/2 msk bakpulver
*2 dl vetemjöl
*4 msk kakao
* ca 15 st formar (aluminium är bäst)




Dags att börja!
Smält smöret och låt svalna. Under tiden vipsa socker och ägg vitt och poröst.
Rör ner resten av ingredienserna och sist smöret. Häll i smelten i formarna, inte
mer än 3/4 fulla. Grädda mitt i ungen i ca 10 min. Ta ut och låt svalna lite.
Tips! som kladdkaka är dom lite extra goda dagen efter om de får ligga i rumstemp.


Smaklig chokladmuffins stund!



Lars Kagg Rugby



Det blev en helg jag sent kommer glömma. Hur jobbigt det än är och hur sliten man än blir så är det värt varenda minut. Rugbyn är inte som något annat och de som inte varit med har inte en aning om hur det är. Det är en lagkänlsa som är så fantastisk. Alla ställer upp för alla och hjälps åt för att lyckas. Jag vet inte hur Stagg har det men jag tror inte det är samma känsla som vi har i Kagglaget. Det är det lilla extra i lagandan som ger oss en styrka. Vi har kommit in i november, endast 24 dagar kvar tills det smäller och jag lovar...det kommer smälla!





Lars Kagg Rugby<3






RSS 2.0