Semester lr ledig?

 

Man behöver komma bort. Man behöver vara ledig. Att bryta i vardagen utan måsten och krav. Låta tiden passera utan att känna pressen. Spendera utan att tänka på att spara. Bry bara om sig själv och det man har farmför sig. Det behövs för att få glöden och gnistan tillbaka. Om det så bara handlar om en helg, en liten resa eller några veckor, en utomlandssemester. Det viktiga är att stänga av det ”vanliga”. När man inte har något ”måste” tänker man efter, funderar lite på det man har och det man vill göra. För när man sedan kommer hem och ramlar in i vardagen igen tänds en ny glöd. En våg av glädje, lycka och en mängd idéer väller fram. Att ta tag i saker och ting, få saker gjort, ändra, fixa, arbeta, kämpa, förbättra och börja på något nytt. Ge sig själv nya utmaningar och börja vandra nya vägar.

 

Visst är det skönt nära man är ledig och bara slöa framför tv:n och datorn och inte göra någonting, men fast att man sover bort halva dagen och latar sig känner man sig inte särskilt utvilad när allt börjar igen. För man stannar ändå kvar hemma och där finns det alltid något att göra och man känner inte riktigt semesterkänslan, utan kanske bara ledighetskänslan och det är inte riktigt samma sak.

 

Man behöver lite tid att tänka och fundera på vad man vill. Ett helt år har vi framför oss, oskrivet, tomt för att fyllas. Ett nytt år, är en ny början och alla kan välja att gå en ny väg eller stanna kvar i det gamla och bara förändra saker och ting. Här börjar vår resa och ingen vet hur den slutar. Låt det börja, låt din vilja ske och se vad som livet har mer att ge.

 

 

 

jag & elin en tripp till sthlm
Nu är jag mer än laddad!

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0