Minnen



Det är aldrig för sent att bilda minnen för livet!


Under livets gång skapar vi minnen och det är minnenena vi ser tillbaka på  som vårt liv. Vad vore livet utan våra minnen? Ingenting, för vad har vi gjort med våra liv om vi aldrig minns att vi haft kul, galna kvällar, ledsna stunder, jobbiga tider och oförglömliga ögonblick? Den som aldrig levt sitt liv kan inte ha något liv. Vi lever för att skapa minnen, livet består av minnen. Så är det!

Tänk då vad hemskt att få minnesförlust, att glömma bort vem man var, vad man gjort och att man överhuvudtaget levt. Då har allt man gjort varit förgäves. Men om man nu skulle få minnesförlust spelar det ju ingen roll vad jag tidigare gjort, bara jag hade kul just då och levde som jag ville leva. Så varför tänka för mycket på vad man gör(kanske inte kommer från rätt käft men ändå) och hålla tillbaka sin lust att göra något som i andras ögon verkar lite knäppt? Om det inte kan skada någon annan eller dig själv och inte få farliga konsekvenser så gör det! Varför vänta? Du kan dö i morgon.

Lev livet här och nu (med en liten blick in i framtiden). Ha kul och våga satsa. Du ska inte se tillbaka på ditt liv och ångra det du inte gjort. Det är lättare att acceptera missatag och felsteg än att känna att man inte gjort allt man velat. Livet är för kort för att vänta, börja redan idag! Senare kan du titta tillbaka på ditt liv som består av de minnen du själv skapat.



Minnen är livet,
Livet är minnen.
<3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0