Nu har DET börjat!

Nu har Melodifestivalen dragit igång igen och som vanligt ger det mig en lite extra lycko-kick i vardagen. Deltävling 1 spenderades hos Beata och med varsitt glas vin. För att fira att den vi tyckte skulle gå vidare till final gjorde det, vilket var Danny, gjorde vi marängsviss -UNDERBART GOTT! För er som inte är så uppdaterade när det gäller Melodifestivalen kommer här en liten resumé.

Först ut var Dilba -Try Again
Låten var helt okej, men hon hade alldeles för svag röst och kläderna gjorde henne stel som en pinne och skorna kunde hon inte gå i. Slutplacering: 8


Swingfly - Me And My Drum
Både låten och hans sång var bra, uppträdandet var också helt okej. Dock var det killen som sjöng refrängen som gjorde hela låten, både med sin charm och sång. Denna kille har tidigare varit med Idol, tyvärr minns jag inte namnet. Slutplacering: Till Final.



Jenny Silver -Something In Your Eyes
Jag tycker personligen inte om henne, vet inte riktigt varför men verkar bara märkvärdig och tillgjord. Hennes låt var ändå bra, något tjatig kanske, men en Abba-inspirerad låt(som man kan undra om den inte var lite FÖR lik?) är oftast säkert kort. Klänningen var fin, men vita nylonstrumpbyxor!? Slutplacering: Andra Chansen.



Jonas Matsson -On My Own
Jag tyckte inte om denna och enligt mig borde den kommit sist... Kläderna, uppträdandet och hans röst var inget annat än ICKE GODKÄNT. Låten kunde kanske fungera, men jag blev blind av allt det dåliga för att få en bra uppfattning... Slutplacering: 7


Le Kid - Oh My God
Jag tyckte man blev glad av denna, mycket färg och massa energi. Låten var bra, de hade annorlunda lite rolig klädsel och uppträdandet var händelserikt, med andra ord kunde denna gått till Andra Chansen. Kanske var det barnsligheten i bidraget som gjorde att de åkte ut och fick slutplacering: 5.


Rasmus Viberg- Social Butterfly
Denna låten var härlig, lite utlänskt-inspirerat och lite ovanlig ton. Han såg ut som Karlsson på taken, men uppträdandet i övrigt var avkopplande och summa av allt mycket bra. Tyckte han skulle gått längre än till slutplaceringen: 6.


Pernilla Andersson -Desperados
Ganska tråkig i Melodifestivalsammanhang, men annars en skön låt som säkert kommer spelas. Klädsen var snyggt enkel och en prick över i:et var de röda skorna till. Slutplacering: Andra Chansen.


Danny -In the Club
Helt klart bäst och kommer nå bland de tre bästa i Finalen! Låten var jättebra, danslåtar gillar vi! Han såg bra ut, uppträdandet var snyggt och han sjunger superbra. Med andra ord kanske en vinnare? Slutplacering: Till Final och  flest röster!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0