Pastalåda

Testade dett nytt recet igår igen, blir mycket roligare att laga mat då. Det blev Pastalåda. Låter inte så glaouröst kanske och det är det inte heller, men gott och enkelt. 
 
Kokar pennepasta för två personer och slå av vattnet ordentligt. Tina och krama ut vatten ur fryst spenat. Strimla påläggskalkon (valde jag att ta, i receptet stod det "rökt skinka") och rör ihop 2 ägg, 2 dl mjölk, salt och peppar i en bunke. Blanda allt och lägg i en smort ungfastform, strö över riven ost och in i ungen på 225 grader i ca 20-30 min. Klart! (Jag hade lite extra flingsalt uppepå, tycker det blir godare smak)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0