Finaldag med Finalgasque!

Igår var sista dagen på mottagningen (nollning är det kanske mer känt som, men används inte här) och det är med blandade känslor man inser att det nu inte blir mer. De fulla scheman, aktiviteter, lekar, Rekå, Fadderkå och tältsläpp varje kväll kommer inte att finnas när man kommer till Polacks på måndag. Samtidigt ska det bli skönt att få skapa sig en vardag med rutiner och få börja fixa. 
 
Finaldagen betod av lunch - ärtsoppa och punch, för att sedan cykla till Fyrisparken i ett långt tåg, och vilket tåg det blev! Där parkerade vi cyklarna och åkte i häftiga, anik-bussar  till Gamla Uppsala. Det blev lite dötid och lång väntan, men det utnyttjade vi till att ha sista lek- och sångaktiviteter. Youhurt-mellanmål och teknologdansen innan Fadderkå, Farad-Tv och framförallt Rekå tackade för sig och stämplade ut. Vi fick äntligen se vilka personerna som spelat dessa karaktärer i Rekå var, vilket var en jättekonstig känsla. De är också mänskliga, haha!
 
Kvällen avslutades med en stor finalsitting. Sittningarna är så underbara, man lär känna massa nytt folk, underhållande spex, sånger och avslutas med dans. Älskar studentlivet!
 
 
Sofie, Julia och Maja framför de gamla bussarna
 
Rekå
 
 
 
 Blå: Farad-Tv. Rosa: Fadderkå.  Mörkblå: Rekå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0