Anlänt till Mexico

Vi har anlänt till Mexico och resan gick bra. Alarmet ringde 04:20 på söndagsmorgonen och vi tog vårt och pick och pack för att gå över till flygplatsen (måste säga att det var otroligt skönt att bo på hotellet på flygplatsen). Vi checkade in utan problem och ALLA pass var med. Efter lite kö pga inkompetenta människor som inte kunde läsa skyltar och underbemannad personal, så gick vi igenom säkerhetskontrollen och direkt till att boarda på. Flygresan till Paris sov vi bort så tiden bara försvann. Sedan väntade den 11 timmars långa resan på nästa plan och det var inte smärtfritt, men 4,5 film fick tiden att gå fortare. Tur det finns mini-montiors på planen och att de funkade. Kvinnan på stolsraden bredvid fungerade inte så det var ett väldans knöl där ett tag och jag var snäll att erbjuda mitt stolshandtag som sittplats åt flygvärden, vilken innebar en stor rumpa upptryckt mot mig men tack och lov bara för ett kort tag. Fick en klapp på axeln som tack.

 

Vi landade i Cancun cirka 16:45 lokal tid och svensk tid var klockan runt tolv på natten. Alla 6 väskor kom fram och vi åkte till vårt hotell. Första intrycket var: ”gigantiskt!” Det var som att åka in i en egen värld, genom en golfbana och till en av två receptioner, där det var överbemannat med personal. Trött som bara den efter att varit vakna i 22 timmar sa vi bara ja till allt och ville gå och lägga oss.

 

Hotellrummet är nog det största vi bott på, en studiodel med dörr in till det andra hotellrummet med vardagsrum och kök. Båda delarna har ett stort badrum med dusch, avskild dörr till toan och bubbelbadkar. Balkongen sträcker sig över båda rummen och det finns till och med en liten pool där.

 

Området har vi inte fått riktigt grepp om än. Men den stora polen är omkring 2-3 fotbollsplaner stora och det är runt 4 restauranger på området. Vi fick en känsla av att leva i "Elysium", om man sett den filmen förstår man vad jag menar.  Jättefint men samtidigt lite skrämmande..

Fortsättning följer...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0