Våga visa, Våga säga

Vi skriver historia tillsammans, vi lever våra liv tillsammans och de bästa minnen är de vi minns tillsammans. Vi vill så mycket, vi känner så mycket och vi vet aldrig vart allt vi gör ska ta oss. I vissa sällskap blir vi en person i andra en annan. Är det positivt eller negativt? Vi har valmöjligheten att vara vem vi vill i en ny gemenskap.  I vissa sammanhang passar en del i andra en annan, men det viktiga är att aldrig förlora fotfästet eller sig själv.

 

”Kärlek är någonting man får, och måste vårda för att behålla.”

 

Utan kärlek försvinner meningen med livet. För vad lever vi för om det inte är av kärlek till livet, sig själv och andra? Kärlek finns i olika former och kan vara villkorslösa, helt underbara och ge oss möjligheten att våga visa vem man är. Kärlek är så mycket mer än en partner. Det kan vara en vän, syster, bror, mamma eller pappa. Kärlek kan falla bort, tunnas ut och försvinna, men i vissa fall finns den alltid kvar. Vänner man träffar en gång om året eller två och alltid känns som det var igår. Men för att kunna ge kärlek, måste man också kunna älska sig själv. Så våga älska dig själv och våga älska andra så blir livet mer värt att leva. ”Ingen har sagt att det ska vara enkelt, de har bara sagt att det är värt det. ”

 

Glöm inte berätta för de du tycker om hur underbara och viktiga dom är. För en dag kan det vara försent. De är de små handlingarna och orden varje dag som är betydelsefulla. Det är tiden man väljer att prioritera för en annan och kunna se till någon annans behov än bara dina egna som spelar en viktig roll. Du måste ge lite av dig själv för att kunna få. Men det kan vara värt att offra en del av sig själv för att få så mycket mer tillbaka. När sa du senast till dina vänner, familj och partnern vad dom betyder för dig? Vad du gillar med dom? Och vad du uppskattar hos dom? Det är så lätt att glömma och börja ta varandra för givet, för de har funnits där så länge. Men inget är för alltid och inget eller ingen ska tas för given. Relationer är till för att byggas på och gå igenom både smärta och lycka. Men det i sig är också kärlek. Så ta vara på dom ni har och uppskatta dom för vad dom är och våga säga det till dom.

 

"De absolut bästa stunderna i mitt liv

har jag haft tillsammans med dig."

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0