Plugg-godis

Ett recept jag fick av min vän Linda Malm men la till flingsalt på toppen också. Så gott! Och beroende framkallande... Jag har aldrig varit ett fan av jordnötssmör men när dessa legat i frysen blir banan och jordnötssmöret ihop med den 70%- chokladen så god. 




Ingredienser: eko-banan, eko-jordnötssmör  och 70%-choklad och lite flingsalt att toppa med. 

Gör:
Skiva bananen, lägg klick jordnötssmör på ena skivan och lägg en annan skiva uppepå. Ställ i frysen för att bli kallt. Smält chokladen, försiktigt så det inte skär sig. Ta ut ur frysen och rulla i chokladen, toppa med flingsalt. Förvara sedan i frysen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0